Plačilo in dostava

Uporabnikom omogočamo naslednje načine plačila nakupa izdelkov iz spletne trgovine:

  • Ob prevzemu / plačilo po povzetju. V primeru plačila po povzetju se naročeno blago plača dostavljalcu blaga ob prevzemu. Pogodbenemu partnerju GLS lahko kupec plača prejemnik z gotovino ali plačilno kartico (Visa, Mastercard, BA, Maestro, Karanta). V primeru, da se odloči za plačilo s kartico mu GLS zaračuna stroške provizije banke v višini 1,43%. Pogodbeni partner POŠTA SLOVENIJE zaračuna manipulativni strošek (provizija) ob pošiljanju na odkupnino:
    – Vrednost pošijke do 500,00€ = provizija 1% od odkupnine
    – Vrednost pošiljke nad 500,00€ = provizija 5,00€
  • Z vnaprejšnim bančnim nakazilom kupnine na transakcijski račun trgovca po izdelani ponudbi oz. predračuna. V primeru bančnega nakazila po potrditvi naročila kupec prejme predračun, preko elektronske pošte. Blago se kupcu odpremi po prejemu potrdila o plačilu ali dospetju sredstev na račun prodajalca.

PLAČILO KOLES, KI NISO NA ZALOGI

  • Ob naročilu koles, ki niso na zalogi je potrebno plačilo akontacije v višini 50 % vrednosti. Akontacija se izvrši po predračunu, ki ga kupec prejme na e-mail oz. na naslov, po prejetem naročilu kupca.

CENE

Vse cene so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost(DDV). Cene se lahko dnevno spremenijo, brez predhodnega obvestila.

GARANCIJA NAJBOLJŠE CENE

Če pri kateremkoli od SLOVENSKIH trgovcev najdete enak izdelek  po nižji ceni kot pri nas,  nam to sporočite in mi Vam zagotovimo enako ceno v naši trgovini.

UVELJAVLJANJE GARANCIJE NAJBOLJŠE CENE

Na info@inverted.si nap posredujete objavljeno konkurenčno ponudbo ali pa nam pošljete predračun.

Garancija najboljše cene velja za vse artikle iz redne ponudbe slovenskih trgovcev pod pogojem, da je izdelek pri trgovcu, ki ponuja nižjo ceno dejansko tudi dobavljiv. Garancija ne velja v primerih razprodaj zaradi zaprtja trgovin, privatnih razprodaj ali drugih nestandardnih prodajnih akcij.

DOSTAVA

Dostavo naročenega blaga opravlja naš pogodbeni partner GLS ali Pošta Slovenije. Vsa naročila bodo odpremljena še isti ali naslednji delovni dan (pod pogojem, da je blago na zalogi). Odpremo blaga izvajamo tudi ob sobotah. Ob nedeljah in praznikih odpreme ne izvajamo. Za izdelke, ki so na zalogi, je dostava predvidena naslednji delovni dan od odpreme naročila.

V kolikor imate posebne opombe/želje jih vpiše pod “opombe” na dnu naročila. Dostava blaga je omejena na ozemlje Slovenije. V kolikor želite prejeti izdelke v tujini nas o tem obvestite na info@inverted.si.

Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, se bo dostavljalec dogovoril z vami o ponovni dostavi, brez dodatnih stroškov. V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle.

Možen je tudi brezplačen osebni prevzem v Mariboru po predhodnem dogovoru. Info na info@inverted.si

  1. CENIK DOSTAVE:
  • Za naročila nad 60,00 Eur je dostava brezplačna.
  • Za ostale izdelke velja enotna cena dostave 4,00 Eur.